Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 16:25

"Vladimire Putine, dozvoli mi da KONAČNO VIDIM SVOG SINA": Apel majke ruskog opozicionara, zahteva da joj se preda telo (VIDEO)

Ljudmila Navaljna, majka pokojnog ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, zatražila je od predsednika Rusije Vladimira Putina da preda telo njenog sina.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka Navalnog zatražila od Putina da joj preda telo sina

Izvor: VOA, 20.Feb.2024

MOSKVA — Majka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navalnog apelovala je u utorak na ruskog predsednika Vladimira Putina da interveniše i dozvoli da joj se preda telo njenog sina, kako bi mogao da bude dostojanstveno sahranjen. Ljudmila Navalna, obučena u crninu, na video snimku stoji ispred bodljikave...

Nastavak na VOA...

Sud će u martu odlučivati o tome da li će telo Navaljnog biti predato njegovoj majci

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2024, 12:39

Sud u ruskom gradu Salehardu je saopštio da će 4. marta, iza zatvorenih vrata, odlučivati o zahtevu Ljudmile Navaljne, majke Alekseja Navaljnog, da joj se preda telo njenog sina.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.