Vladimir Putin protiv Stivena Sigala

Izvor: Vostok.rs, 09.Avg.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Putin protiv Stivena Sigala

09.08.2012. -

U subotu u Sočiju, održaće se borba bez pravila, gde je, prema RBK daily, pozvan Vladimir Putin. U ulozi specijalnog gosta će se pojaviti američki glumac Stiven Sigal, koji je, u jednom od svojih filmova (Under Siege), igrao brodskog kuvara.

Organizatori turnira su legendarna škola "Sambo-70" i njihova liga Ѕ- 70. Po tradiciji, treću godinu za redom, poziv na borbu je upućen Vladimiru Putinu. Turnir će biti održan u subotu uveče, a poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << predsednika, ako dođe, biće privatnog karaktera.

Specijalni gost će, ovaj put, biti Stiven Sigal. 61-godišnji glumac je postao prvi Amerikanac koji je otvorio školu aikida u Japanu. On je već stigao u Moskvu.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.