Vladimir Putin 17. januara u Beogradu

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Putin 17. januara u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ruski predsednik Vladimir Putin doći 17. januara u Srbiju.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianićenko

"Predsednik Putin će doći u Srbiji 17. januara", rekao je Vučić na konferenciji za novinare s grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom s kojim je razgovarao o ekonomskoj saradnji dve zemlje, ali i o problemu oko Kosova i Metohije.

Vučić je rekao da bi za Srbiju bilo dobro da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postoji sporazum s Kosovom, ali je ocenio da je i bilo kakav sporazum veoma daleko.

Upitan da prokomentariše pismo američkog predsednika Donalda Trampa upućenog Hašimu Tačijuda je Vašington spreman da mu pruži pomoć u naporima da postigne dogovor koji bi uvažavao interese tzv. Kosova i Srbije, Vučić je rekao da je to pismo bilo očekivano.

"Pismo Trampa je racionalno i očekivano koje možete dobiti od američkog predsednika. Oni su priznali Kosovo i tu odluku neće promeniti", dodao je Vučić i istakao da neće dozvoliti da ugrožavanje života Srba na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.