Vladar Rusije: Putinu još skočio rejting

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vladar Rusije": Putinu još skočio rejting

Nivo poverenja u ruskog predsednika Vladimira Putina među Rusima porastao je za skoro tri poena tokom proteklih pet meseci, od januara do maja da bi dostigao rejting od 64,5 odsto.

Foto: Tanjug/Mikhail Klimentyev/Pool Photo via AP

To su rezultati ankete koju je sproveo ruski Centar za istraživanje javnog mnjenja.

"U periodu od januara do maja 2019. godine, rejting Vladimira Putina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << porastao je sa 61,7 odsto na 64,5 procenata, dok je rejting premijera Dmitrija Medvedeva porastao sa 34,3 odsto na 37,4 procenata, naveo je istraživacki centar, preneo je TASS.

Ankete su sprovedene telefonom u periodu od januara do maja 2019. godine.

Putinova ljubavnica rodila blizance!?

U njima je svakodnevno učestvovalo 1.600 Rusa starijih od 18 godina.

Pročitajte još:

Putin od Zagreba traži blago vredno milione evra

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putinov rejting porastao za tri odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2019

MOSKVA - Nivo povjerenja u ruskog predsednika Vladimira Putina među Rusima porastao je za skoro tri poena tokom proteklih pet mjeseci od januara do maja da bi dostigao rejting od 64,5 odsto, prema anketi koju je sproveo ruski Centar za istraživanje javnog mnjenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rusi pokazali koliko vole Putina: Rejting ruskog predsednika NIKAD JAČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019

Ankete su sprovedene telefonom u periodu od januara do maja 2019. godine. ..Nivo poverenja u ruskog predsednika Vladimira Putina među Rusima porastao je za skoro tri poena tokom proteklih pet meseci od januara do maja da bi dostigao rejting od 64,5 odsto, prema anketi koju je sproveo ruski Centar za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.