VUČIĆ PRIPREMIO TRI PITANJA ZA PUTINA: U sredu ili četvrtak razgovor srpskog i ruskog šefa države

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 14:23

VUČIĆ PRIPREMIO TRI PITANJA ZA PUTINA: U sredu ili četvrtak razgovor srpskog i ruskog šefa države

Predsednik Srbije Aleksandar Vučića rekao je da za ruskog predsednika Vladimira Putina ima tri pitanja koja će mu postaviti u sredu ili četvrtak.

- Ne mogu da znam šta će Putin mene da pita, ali znam šta ću ja njega da pitam. Za mene su tri pitanja, stvari ključne - količine gasa, cena gasa i sigurnost snabdevanja - odgovor je Vučića na novinarsko pitanje da li očekuje da će Putin tokom razgovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz nekoliko dana, imati politička uslovljavanja od kojih se zavisiti cena gasa.

- Ja znam kako se ja pripremam za sastanke, a kako se priprema on, morate da pitate ljude iz njegovog kabineta, to ne mogu da znam - rekao je Vučić prilikom obilaska radova na izgradnji beogradskog metroa na Makiškom polju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.