VUČIĆ POTVRDIO:  Putin stiže u Srbiju 16. oktobra!

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ POTVRDIO: Putin stiže u Srbiju 16. oktobra!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u Beograd 16. oktobra gde će prisustvovati obeležvanju 70-te godišnjice oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom, saopštio je danas premijer Aleksandar Vučić.

Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka sa ambasadorom ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom rekao da je sa ruskim diplomatom delimično razgovarano o programu posete predsednika Putina koji će u Beogradu razgovarati sa njim i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predsednikom Tomislavom Nikolićem, a biće priređen i zajednički ručak sa predstavnicima ruske i srpske delegacije.
„Predsednik Putin će prisustvovati i vojnoj paradi onakvoj kakvu nismo imali više od 40 godina jer mislim da datum i povodom to zaslužuju“, rekao je premijer.
Dodao je da je borba protiv fašizma je nešto nad čime se građani Srbije ponose.
Vučić je rekao i da će tokom posete predsednika Ruske Federacije biti reči i o budućnosti odnosa dveju država koji su dobri, ali bi oni mogli da budu još bolji i uspešniji i da, kako je rekao, mnogo toga zajedničkog možemo da napravimo u interesu Rusije i Srbije.
Izvor: tanjug.rs
The post VUČIĆ POTVRDIO: Putin stiže u Srbiju 16. oktobra! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Ambasador Rusije,   Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biće reči i o buducćnosti odnosa Rusije i Srbije

Izvor: Beta Video, 30.Sep.2014

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da predsednik Rusije Vladimir Putin će prilikom posete Beogradu razgovarati sa premijerom i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a planiran je i zajednički ručak sa članovima ruske i srpske vlade. U razgovorima sa Putinom biće reči...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Vučić: Putin dolazi 16. oktobra

Izvor: Press, 30.Sep.2014

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u Beograd 16. oktobra gde će prisustvovati obeležavanju 70-te godišnjice oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom, saopštio je danas premijer Aleksandar Vučić. ...

Nastavak na Press...

Plan posete Putina Srbiji

Izvor: Danas, 30.Sep.2014

Beograd - Premijer Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom obratio se juče ujutru novinarima u Vladi Srbije i potvrdio da ruski predsednik Vladimir Putin 16. oktobra dolazi u posetu Beogradu. Vučić je najavio da će narednih dana biti formiran organizacioni odbor,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.