VIDEO: Putin predstavio novu predsedničku limuzinu „Kortež”

Izvor: AutoBlog, 07.Maj.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Putin predstavio novu predsedničku limuzinu „Kortež”

Uprkos očekivanjima ruski predsednik je na ceremoniju inauguracije stigao u automobilu projekta „Kortež”. Putinov automobil je zasnovan na jedinstvenom modularnom principu koji su osmislili ruski inženjeri u okviru projekta „Kortež”. Model pod oznakom EMP- 41231SB ima turbo-motor sa 12 cilindara i 850 konjskih snaga.Vladimir Putin je u crnoj limuzini napustio Objekat br. 1 Kremlja, gde se nalazi njegov radni kabinet i krenuo na inauguraciju.Limuzina je ranije prošla sva neophodna testiranja i visoko je ocenjena na kreš-testu. Izvor: Russia Beyond Video: RT Foto:...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Putin će trajno koristiti novu rusku limuzinu

Izvor: Blic, 07.Maj.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji se tokom današnje svečane inauguracije kratko provozao novom limuzinom ruske proizvodnje, ubuduće će trajno koristiti to vozilo, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.