(VIDEO) NESVAKIDAŠNJA PORUKA ZA RUSE: Putina u ovakom izdanju još nismo videli, evo šta je poručio svom narodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 22:33

(VIDEO) NESVAKIDAŠNJA PORUKA ZA RUSE: Putina u ovakom izdanju još nismo videli, evo šta je poručio svom narodu

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se svom narodu na vrlo interesantan način

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci.

Putin je to, pritom, uradio na šaljiv način.

Isplivao je, naime, snimak sa njegovog obraćanja Federalnoj skupštini o stanju nacije, i to segment posvećen sportu.

U jednom trenutku, ruski predsednik je poručio:

- Znate kako ide ona šala... "Prestani da piješ i pravac na skijanje!" - istakao je Putin, izazvao smeh u sali, a potom dodao i da je u planu da se u narednih šest godina oko 350 novih sportskih objekata izgradi u Ruskoj Federaciji, prevashodno u manjim gradovima i mestima.

"Novosti" vam u celosti prenose tu informaciju:

Vladimir Putin je objavio koliko vremena posvećuje sportu:

- Naravno, upražnjavam sport svakog dana i to najmanje po dva sata, otprilike. Možda malo više, jer tu su još i teretana i bazen - rekao je predsednik Rusije.

On je, pritom, preporučio svim Rusima da sport uvrste u svakodnevni život i to da posvete bar sat vremena fizičkom treningu svakog dana, navodi se u pomenutoj vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.