Atentat na Putina? VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 13:58

Atentat na Putina? VIDEO

Kijev je pokušao dronovima da napadne rezidenciju predsednika Vladimira Putina u Kremlju, javila je njegova administracija, prenosi Ria.

"Dve bespilotne letelice bile su usmerene na Kremlj. Kao rezultat blagovremenih dejstava vojske i specijalnih službi korišćenjem radarskih sistema za ratovanje, uređaji su onesposobljeni", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Putin nije povređen i da se njegov raspored obaveza nije promenio.

Prilikom pada i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razbacivanja delova bespilotnih letelica na teritoriji Kremlja niko nije povređen.

Kremlj je ove akcije nazvao planiranim terorističkim aktom i pokušajem atentata na predsednika uoči Dana pobede, parade 9. maja.

"Ruska strana zadržava pravo da preduzme mere odmazde gde i kada smatra da je potrebno", dodaje administracija ruskog predsednika.

Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak odbacio je danas navode Kremlja da je Kijev pokušao da izvede napad dronovima na rezidenciju predsednika Rusije Vladimira Putina.

On je za Rojters naveo da Kijev nema nikakve veze sa napadom dronovima na Kremlj, kao i da takve akcije Ukrajini ne bi pomogle na bojnom polju, već bi samo isprovocirale Rusiju da pokrene radikalnije akcije.

Podoljak je istakao da tvrdnje Moskve da Ukrajina stoji iza napada mogu da ukažu na to da se Rusija sprema za "teroristički napad" velikih razmera na Ukrajinu u narednim danima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATENTAT NA PUTINA? Rusi tvrde: Dva ukrajinska drona pokušala da napadnu rezidenciju ruskog predsednika

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Kijev je pokušao dronovima da napadne rezidenciju Vladimira Putina u Kremlju, javila je administracija ruskog predsednika, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na Blic...

Atentat na Putina, Kijev pokušao napad dronovima na Kremlj (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 03.Maj.2023

Kijev je pokušao napad dronovima na rezidenciju Vladimira Putina u Kremlju, saopštila je ruska predsednička administracija, a prenosi RIA.. „Dve bespilotne letelice bile su usmerene na Kremlj. Kao rezultat blagovremenih dejstava vojske i specijalnih službi korišćenjem radarskih sistema za ratovanje,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.