VAŽAN SASTANAK LUKAŠENKA I PUTINA: Otkriveno o čemu će razgovati

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 07:48

VAŽAN SASTANAK LUKAŠENKA I PUTINA: Otkriveno o čemu će razgovati

Važan sastanak u Moskvi

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko doputovao je u radnu posetu Rusiji, tokom koje bi danas trebalo da razgovara sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Beloruskog predsednika je sinoć na aerodromu sačekao guverner Lenjingradske oblasti Aleksandar Drozdenko, objavila je pres služba guvernera i regionalne vlade na Telegram kanalu, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TAS S.

U razgovoru sa beloruskim i stranim novinarima Lukašenko je ranije najavio susret sa Putinom i razgovore o brojnim pitanjima.

- Tradicionalno, reč je o širokom spektru najvažnijih i osnovnih tema za bilateralne odnose Belorusije i Rusije: bezbednost, međunarodna agenda, ekonomska saradnja, programi Unije, zajednički napori za suzbijanje nelegitimnog pritiska i još mnogo toga - rekao je Lukašenko, podseća beloruska agencija Belta. 

Predsednici Belorusije i Rusije, Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin danas će održati zakazane razgovore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Strelni kod Sankt Peterburga počeli razgovori Putina i Lukašenka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2023

U Strelni kod kod Sankt Peterburga danas su počeli razgovori između ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog beloruskog kolege Aleksandra Lukašenka."Promenio sam neke svoje planove, možemo da provedemo dan i po ili dva", rekao je Putin na početku sastanka, prenela je agencija RIA Novosti....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.