Uspostavio sam odličan odnos sa Putinom

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uspostavio sam odličan odnos sa Putinom"

Rim -- Premijer Italije Đuzepe Konte kaže da se nada nastavku kontakta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom sa kojim je, kako dodaje, uspostavio odlične odnose.

"Dobio sam toplu dobrodošlicu (u Moskvi). Radujem se uzvraćanju usluge uskoro u Rimu", rekao je Konte za italijanski "Korijere dela sera".

U razgovoru za italijanski list, Konte je rekao da ima punu podršku američkog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Donalda Trampa u naporima rešsavanja libijske krize, prenosi TAS S.

"Razgovarali smo o pripremama za konferenciju o Libiji i on je izrazio potpunu podršku našoj inicijativi", rekao je Konte misleći na medjunarodnu konferenciju o Libiji koja će biti održana u Palermu 12. i 13. novembra.

Tas navodi da mediji pišu da ni Tramp ni Putin neće prisustvovati toj konferenciji o Libiji.

Konte je posetio Moskvu 24. oktobra, a tada je potpisan sporazum o ekonomskoj saradnji Italije i Rusije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konte se nada nastavku kontakata sa Putinom

Izvor: Vostok.rs, 02.Nov.2018, 09:48

Premijer Italije Đuzepe Konte kaže da se nada nastavku kontakta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom sa kojim je, kako dodaje, uspostavio odlične odnose.. „Dobio sam toplu dobrodošlicu (u Moskvi). Radujem se uzvraćanju usluge uskoro u Rimu“, rekao je Konte za italijanski „Korijere...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.