Ukrajinci hoće Putina

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 19:22

"Ukrajinci hoće Putina"

"Ukrajinci bi voleli da imaju predsednika kao što je Vladimir Putin – otvoren, odlučan, obrazovan i koji ne govori sa papira koji su mu poslali iz Vašingtona".

To je izjavila portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za RT.

"Tragedija ukrajinskog naroda je u tome što oni zaista žele da imaju predsednika kao što je Putin, a umesto toga stalno imaju one koje im daje Zapad", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je Zaharova. Po njenom mišljenju, austrijski lekar i psihijatar Zigmund Frojd bi u velikoj meri mogao da objasni šta se dešava sa Ukrajinom.

"Ukrajinci mrze, govore da mrze i veoma su agresivni prema Putinu baš zato što bi oni hteli da Putin bude njihov predsednik. Takav im je potreban – otvoren, odlučan, dobro obavešten, koji ne govori sa papira koji su mu poslali iz Vašingtona, nego koji govori zato što zna o čemu govori", ocenila je Zaharova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.