Ukrajina na korak od rata, a Putin i Lukašeno posmatraju lansiranje raketa

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2022, 15:06

Ukrajina na korak od rata, a Putin i Lukašeno posmatraju lansiranje raketa

Predsednik Rusija Vladimir Putin pokrenuo je ruske vežbe lansiranja balističkih i krstarećih rakete, saopštila je državna novinarska RIA Novosti u subotu, prenosi CNN. Putin i beloruski lider Aleksandar Lukašenko posmatrali su vežbe iz situacionog centra u Kremlju, javila je RIA pozivajući se na portparola Kremlja Dmitrija Peskova. Svetski mediji prenosi fotografije dvojice lidera na kojima se vidi kako sede za stolom i posmatraju na video bimu šta se dešava na terenu. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u petak da će u vežbe biti uključene snage i objekti vazdušno-kosmičkih snaga, Južnog vojnog okruga, strateških raketnih snaga i Severne i Crnomorske flote.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

RUSIJA TESTIRALA NUKLEARNE BALISTIČKE RAKETE: Putin objavio snimke VIDEO

Izvor: Kurir, 19.Feb.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin pokrenuo je danas vežbe strateških nuklearnih raketnih snaga, dok Vašington tvrdi da su ruske snage u blizini ukrajinske granice "spremne za napad".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.