Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 15:44

Ukazom Putina, Biković dobio državljanstvo Rusije

Glumac Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije, ukazom predsednika Vladimira Putina, objavljeno je na portalu za pravne informacije Rusije.
U ukazu koji je potpisao Putin navodi se da rusko državljanstvo treba dati, između ostalog, i Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji, prenosi Sputnjik.

Biković je jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji i u Rusiji, gde je poslednjih godina snimio veliki broj filmova i serija.
Portal kino.mail.ru objavio je krajem prošle godine da je Miloš Biković izabran za najpopularnijeg glumca u 2020. u Rusiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putinovim ukazom Biković dobio državljanstvo Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021

Poznati srpski glumac Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije ukazom predsednika Vladimira Putina, objavljeno je na portalu za pravne informacije Rusije...U ukazu koji je potpisao Putin navodi se da rusko državljanstvo treba dati sledećim licima, između ostalog i Biković Milošu, rođenom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MILOŠ BIKOVIĆ DOBIO RUSKO DRŽAVLJANSTVO - Od prvog dana se osećam PRIHVAĆENO, sada je to i ZVANIČNO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021

Putin potpisao!..Glumac Miloš Biković dobio je rusko državljanstvo, saopšteno je na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije...- Dati državljanstvo Rusije sledećim licima: Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji - navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Rusije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Biković dobio državljanstvo Rusije ukazom Putina

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2021

Glumac Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije, ukazom predsednika Vladimira Putina, objavljeno je na portalu za pravne informacije Rusije...U ukazu koji je potpisao Putin navodi se da rusko državljanstvo treba dati, između ostalog, i Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.