URNEBESNO! Da li ste videti Vladimira Putina kao Tiktokera? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2021, 21:09

URNEBESNO! Da li ste videti Vladimira Putina kao Tiktokera? (VIDEO)

Da li je ovo pravi profil na Tik Toku - to je pitanje koje muči milione ljudi!

Vladimir Vladimirovič Putin se vraća kući, izuva cipele i obuva papuče, pravi sendvič sa mortadelom, sipa vodu u lavor za umorna stopala i u pižami gleda televiziju. Urnebesno!

Profil @1facerussia ima više od tri miliona pratilaca, profesionalno su editovane slike, pa  zaista,  da li je to Putinov profil?

Predsednik Ruske Federacije đuska podvezane košulje uz muziku iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 80-ih nekadašnjeg velikog hita "Pump Up The Jam" grupe The Hit Crew. Pošto je muzička podloga nastupa uglavnom iz 20 veka poput RUN DMC, Vladimir Putin na kraju jednog vide kaže:

Ovo nije prvi slučaj da se neki predsednik pojavljuje na globalnoj mreži Tik Tok, jer su ovu aplikaciju koristili i predsednički kandidati SAD Donald Tramp i Džo Bajden. Posle blokiranja mnogih profila na Fejsbuku i Tviteru svi su logično pretpostavili da je Vladimir Putin namerno počeo da "podiže" profil na novim mrežama.

Смотрите, как я запел.... #аквадискотека #всесовпаденияслучайны #такойжекаквсе

♬ оригинальный звук - Первое лицо

Ipak, ovaj profil je lažan, odnosno ne pripada predsedniku Ruske Federacije. Naime, ni jedan zvaničnik ove zemlje nema profil na Tik Toku, popularnoj društvenoj mreži među mladima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.