Tramp dobio Putinovo pismo

Izvor: B92, 08.Avg.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp dobio Putinovo pismo

Američki senator Rand Pol dostavio je pismo predsednika Donalda Trampa ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, izjavio je portparol Kremlja.

Pol, republikanski senator koji je branio Trampa posle samita s Putinom prošlog meseca u Helsinkiju, bio je nekoliko dana u poseti Rusiji u okviru delegacije, preneo je AP.

Putinov portparol Dmitrij Peskov rekao je da Kremlj još nije razmotrio pismo koje je doneo Pol.

"Očekujemo da u najskorije vreme dođe do predsedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << administracije", rekao je Peskov.

Pol je na Tviteru naveo da "pismo naglašava značaj daljeg angažovanja u različitim oblastima, uključujući borbu protiv terorizma, jačanje parlamentarnog dijaloga i nastavak kulturne razmene".

Republikanski senator se sastao s članovima gornjeg doma ruskog parlamenta i pozvao ih da dođu u Vašington.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.