To je laž

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 20:18

"To je laž"

Pretpostavke da ruski predsednik Vladimir Putin ima mnogo dvojnika koji umesto njega učestvuju u događajima dok je on u bunkeru - su laž.

To je rekao portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Verovatno ste čuli da Putin ima dosta dvojnika koji rade umesto njega dok on sedi u bunkeru. To je još jedna laž. Vidite kakvog predsednika imamo. Kakav je bio, takav je i sada - megaaktivan, teško mogu da ga prate oni koji rade sa njim", rekao je Peskov.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao da se Putinovoj energiji može samo pozavideti.

"Njegovo zdravlje se samo poželeti može. Naravno, nikada nije sedeo ni u kakvim bunkerima. I to je laž, vidite, sve je očigledno", dodao je predsednikov pres sekretar.

Istovremeno je primetio da obični ljudi koordinaciono-analitički centar Bele kuće nazivaju "bunkerom".

"To je fenomenalan, visokotehnološki prostor u kojem vlada u realnom vremenu prati sve što se dešava u zemlji, sve vesnike problema u ekonomiji, socijalnoj sferi, medicini, tehnologiji itd.", dodao je Peskov.

"Takav 'bunker' imamo, ali to uopšte nije onaj o kome pričaju laži na kolektivnom Zapadu", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kremlj: Putin je megaaktivan, ne sedi ni u kakvim bunkerima

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023

Pretpostavke da ruski predsednik Vladimir Putin ima mnogo dvojnika koji umesto njega učestvuju u događajima dok je on u bunkeru - su laž

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.