Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Feb.2024, 13:12

Taker Karlson dolazi u Srbiju! Premijerka otkrila – verovatno će nas posetiti sredinom godine

BEOGRAD – Brnabić danas učestvuje na Svetskom samitu vlada, a tokom svečanog otvaranja razgovarala je i sa američkim novinarom Takerom Karlsonom Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja boravi u Dubaiju u UAE na Svetskom samitu Vlada, izjavila je da je sa meričkim novinarem Takerom Karlsonom razgovarala o intervjuu koji je uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, […]
Vest Taker Karlson dolazi u Srbiju! Premijerka otkrila – verovatno će nas posetiti sredinom godine objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Taker Karlson dolazi u Srbiju sredinom godine

Izvor: Danas, 12.Feb.2024

Kontroverzni američki novinar Taker Karlson planira dolazak u Srbiju sredinom godine, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić koja se sa njim srela na Samitu svetskih vlada u Dubaiju.

Nastavak na Danas...

Brnabić: Srbija je na vreme uvidela značaj razvoja veštačke inteligencije

Izvor: Danas, 12.Feb.2024

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Dubaiju da je Srbija prepoznata kao jedna od zemalja koja je na vreme uvidela značaj razvoja veštačke inteligencije, a naglasila je i da Srbija želi da bude zemlja inovacija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.