Taker Karlson: Putin spreman na kompromis oko Ukrajine

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 19:13

Taker Karlson: Putin spreman na kompromis oko Ukrajine

Ruski predsednik Vladimir Putin spreman je na ozbiljan kompromis po pitanju Ukrajine, izjavio je američki novinar Taker Karlson.

"Mislim, lideri svih zemalja na planeti osim možda Sjedinjenih Američkih Država tokom unipolarnog perioda, prirodom posla su primorani da prave kompromis. Kompromis je deo toga. To je diplomatija. A Putin je među njima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Karlson na samitu svetskih vlada u Dubaiju.

Američki novinar je naveo da je sa Putinom razgovarao nezvanično nakon intervjua, ali nije otkrio više detalja o tome, prenosi TASS.

Putin je u intervjuu Karlsonu rekao da Rusija nikada nije odbila dijalog o Ukrajini, ali da nakon prekida pregovora u Istanbulu u martu 2022. neće učiniti prvi korak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.