TRAGEDIJA POTRESLA PRVOG ČOVEKA RUSIJE: Putin lično izrazio najiskrenije saučešće nakon smrti prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 13:20

TRAGEDIJA POTRESLA PRVOG ČOVEKA RUSIJE: Putin lično izrazio najiskrenije saučešće nakon smrti prijatelja

Abdulmanap Nurmagomedov je bio ne samo roditelj, već i trener UFC šampiona

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće porodici svog prijatelja koji je preminuo od posledica virusa korona. Abdulmanap Nurmagomedov preminuo je u Moskvi u 57. godini zbog komplikacija koje su proizašle iz infekcije Covid-19.

Kako izveštavaju ruski mediji, otac Habiba Nurmagomedova je primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu pošto je otkriveno da je zaražen korona virusom. Pošto je zbog toga pretrpeo srčani udar, lekari su ga hitno operisali i ugradili bajpas, nakon čega je dva puta smešten u veštačku komu.

Lekari su njegovo stanje opisivali kao "ozbiljno, ali stabilno", ali je on nažalost izgubio bitku sa ovom bolešću.

Prvi čovek Ruske Federacije nije hteo da sedi skrštenih ruku kada je čuo da je doveo do smrti oca čuvenog borca Habiba Nurmagomedova.

Vladimir Putin je, čim je saznao da je Abdulmanap Nurmagomedov, koji je bio ne samo roditelj, već i trener UFC šampiona, preminuo od komplikacija koje je uzrokovao pomenuti virus, rešio da Habiba pozove telefonom.

Putin čuvenom borcu izrazio saučešće, dodajući da je to učinio jer je Abdulmanapa od ranije poznavao - upoznali su se na aerodromu u Dagestanu, gde je predsednik Rusije bio iz poslovnih razloga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.