TASS: Putin uručio rusko državljanstvo srpskom političaru Vladimiru Kršljaninu

Izvor: Vostok.rs, 20.Apr.2023, 23:24

TASS: Putin uručio rusko državljanstvo srpskom političaru Vladimiru Kršljaninu

  Srpski političar, bivši visoki savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije Vladimir Kršljanin dobio je rusko državljanstvo.
„[Ovim ukazom] dajem rusko državljanstvo sledećim licima: Vladimir Kršljanin rođen 3. februara 1960. godine u Srbiji“, navodi se u ukazu ruskog predsednika Vladimira Putina objavljenom u četvrtak. Kršljanin je srpski političar i diplomata, pesnik i član Međunarodne slovenske akademije nauka, obrazovanja, umetnosti i kulture. Bio je i visoki savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.