Stiven Sigal: Voleo bih da mi je Putin brat!

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Sigal: Voleo bih da mi je Putin brat!

Zvezda akcionih filmova Stiven Sigal izjavio je u intervjuu za ”Rosiskaja Gazatu” da je predsednik Rusije Vladimir Putin jedan od najvećih lidera u svetu.

Sigal (61) je takođe branio Putinove akcije na Krimu, piše ”USA Today”.
”Smatram da je on moj prijatelj, a voleo bih da mi je brat”, rekao je Sigal.
Putina i Sigala povezala je ljubav prema borilačkim veštinama i fitnesu.
Početkom marta su se pojavili zajedno na promociji zdravog životnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stila među mladima, nakon što je Putin pozvao na ponovno uvođenje programa fizičke spremnosti u škole iz sovjetske ere, koji zahteva za deca prođu test fitnesa.
Sigal je u intervjuu takođe rekao da je on Amerikanac i da voli svoju zemlju, ali je istakao da je američka spoljna politika, što se tiče Ukrajine – “idiotska”.
”Nije tajna da delim stavove sa republikancima i politika (predsednika SAD) Baraka Obame mi nije privlačna. U većini slučajeva to čak i nije njegova greška, ali ljudi koji su u njegovom unutrašnjem krugu i razmatraju svetsku politiku, dijametralno su suprotni Rusiji. Po mom mišljenju, stanje u kome su Sjedinjene Američke Države i Rusija na suprotnim stranama ograde nije normalna. Smatram da je moj zadatak da uradim sve kako bih doprineo normalizaciji tih odnosa. Od toga će svi imati koristi”, zaključio je Sigal, preneo je ”USA Today”.
Izvor: blic.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiven Sigal: Voleo bih da je Putin moj brat!

Izvor: Press, 28.Mar.2014, 00:58

Sigal (61) je takođe branio Putinove akcije na Krimu, piše “USA Today”.. -Smatram da je on moj prijatelj, a voleo bih da mi je brat - rekao je Sigal.. Putina i Sigala povezala je ljubav prema borilačkim veštinama i fitnesu. Početkom marta su se pojavili zajedno na promociji zdravog životnog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.