Šta je Baba Vanga predvidela Putinu?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Baba Vanga predvidela Putinu?

O Baba Vangi, bugarskoj proročici, piše bitanski "Miror", koji podseća da je pogodila ishod Bregzita i ističe da je proročica koja je umrla 1996. godine pred sam kraj svog života dala prognozu o Putinu i Rusima.

List "Miror" ističe da je Baba Vanga je svojevremeno istakla da će Vladimir Putin i Rusija dominirati svetom.

Posle sastanka sa piscem valentinom Sidorovim 1979. godine, ona je rekla:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Svi će se otopiti kao led i nestati, samo jedno neće - Vladimirova slava, slava Rusije. Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve prepreke će da ukloni ispred sebe i postaće gospodar sveta.

Neposredno pre smrti, Baba Vanga je još jednom predvidela slavnu budućnost Rusije, piše "Dejli post", a takođe je istakla i optimizam po pitanju nukleranog rata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVO PROROČANSTVO Baba Vanga: Previše će biti žrtava. Niko ne može da zaustavi RUSIJU

Izvor: Blic, 18.Mar.2018

Čuvena bugarska proročica baba Vanga, koja je navodno predvidela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIS-a imala je i jedno važno predviđanje za budući svetski poredak.

Nastavak na Blic...

SVE ĆE NESTATI: Evo šta je Baba Vanga predvidela za Vladimira Putina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2018, 18:20

Svi pišu o tome!..Bugarska proročica Baba Vanga o kojoj bruji većina svetskih medija, pogodila je do sada dosta toga, a pre smrti je imala nešto da kaže i za Rusiju i Putina...O Baba Vangi ovog dana pišu i bitanski mediji, a "Miror" koji podseća da je pogodila ishod Bregzita, ističe da je proročica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.