Srdačna Putinova čestitka za Aleksandra Vučića

Izvor: Mondo, 28.Dec.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srdačna Putinova čestitka za Aleksandra Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ruskoj Federaciji na gostoprimstvu tokom nedavne zvanične posete Moskvi, a ruski predsednik Vučiću je posalo čestitku.

Foto: TANJUG / SLUZBA PREDSEDNIKA ZA INFORMISANJE

"Zahvalni smo predsedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na izuzetnom gostoprimstvu koje je pruženo našoj delegaciji prilikom posete Moskvi", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napisao je Vučić na svom Twitter profilu.

Koja je to dva pitanja postavio Putin Vučiću?

Ispod tog posta, Vučić je objavio i vest o sastanku s ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom, održanim u sredu u Beogradu, prilikom koga mu je Čepurin uručio pismo-čestitku ruskog predsednika u kojem je istakao da računa na dalje unapredenje bilateralne saradnje u interesu regionalne stabilnosti.

Захвални смо председнику Путину и Руској Федерацији на изузетном гостопримству које је пружено нашој делегацији приликом посете Москви. https://t.co/IuwykK1twi

— Александар Вучић (@avucic) December 28, 2017

Evo šta piše u čestitki:

"Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić.

Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.

Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje", navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić zahvalio Putinu na gostoprimstvu

Izvor: Blic, 28.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ruskoj Federaciji na gostoprimstvu tokom nedavne zvanične posete Moskvi...- Zahvalni smo predsedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na izuzetnom gostoprimstvu koje je pruženo našoj delegaciji prilikom posete Moskvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.