Snimak koji je iznenadio svet: Zašto? VIDEO

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 13:16

Snimak koji je iznenadio svet: Zašto? VIDEO

Obezbeđenje severnokorejskog lidera Kim Džong Una je nekoliko minuta dezinfikovalo stolicu na kojoj je Kim sedeo tokom samita sa Vladimirom Putinom.

Na video-snimku koji je objavio list vidi se kako severnokorejski bezbednosni zvaničnik, noseći bele rukavice, detaljno briše crnu stolicu, namenjenu Kimu i prska je neidentifikovanom supstancom, dok je telohranitelj koji radi za Kremlj sve to gledao pomalo zbunjeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Drugi član obezbeđenja iz Severne Koreje dao je neku vrstu naređenja pripadniku obezbeđenja koji je dezinfikovao stolicu, ali nije poznato kakvu.

"Ispostavilo se da je stolica bila predmet koji je izazivao najveću zabrinutost severnokorejske strane", naveo je dopisnik Komersanta Andrej Kolesnikov.

Kimovo obezbeđenje, koje se sastojalo od više od 100 ljudi, izgleda da nije bilo zadovoljno prvom stolicom koja je bila namenjena Kimu, a drugu, potpuno identičnu, obezbedila je ruska strana, dodao je Komersant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO Stolica za Kim Džong Una izazvala najveću brigu: Čistili je pomno pre sastanka sa Putinom

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2023

Obezbeđenje severnokorejskog lidera Kim Džong Una provelo je nekoliko minuta dezinfikujući stolicu na kojoj je Kim sedeo tokom samita sa Vladimirom Putinom u Rusiji, prenosi danas list Komersant.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.