Sastanak s Putinom od izuzetne važnosti za Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak s Putinom od izuzetne važnosti za Vučića

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je za predsednika Srbije Aleksandra Vučić predstojeći sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom od izuzetne važnosti.

On je rekao da se očekuje prvo sastanak dva predsednika u četiri oka, a da će potom biti i zasedanje mešovitog komiteta Komisije za saradnju Rusije i Srbije.

"To je jedan od najvažnijih sastanaka, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će Vučić imati u narednom periodu, a mi se nadamo i očekujemo da će u narednih šest meseci ili čak i ove godine Putin doći u posetu Srbiji", rekao je Selaković za TV Prva.

Predsednik Vučić se trudi da nađe, kaže Selaković, pravi ugao za rešenje kosovskog pitanja da bi se opstanak i ostanak Srbije i srpskih interesa na KiM sačuvao i očuvao.

"Srbija je odbila njegov predlog za rešenje, a onda i Nemačka i Francuska i Britanija. Predsednik je jedino rekao 'hoćemo da znamo gde su naše granice'. Šta god da vam ko kaže nije u pravu, jer ne može da vam kaže jesu li nam granice gde kaže SAD ili Rusija, Italija ili Španija, Kina ili Nemačka", rekao je Selaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković: Sastanak s Putinom od izuzetne važnosti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2018

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je za predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstojeći sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom od izuzetne važnosti...On je rekao da se očekuje prvo sastanak dva predsednika u četiri oka, a da će potom biti i zasedanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.