Sastanak Putina i Abasa u Sočiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Putina i Abasa u Sočiju

Stvaranje nezavisne palestinske države u granicama iz 1967. nemoguće je bez Rusije koja se ponaša kao posrednik u arapsko-izraelskom konfliktu, rekao je danas palestinski lider Mahmud Abas na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju.

"Nemoguće je rešiti palestinsko pitanje bez značajnog učešća Rusije u mirovnom procesu i to ističemo na svim međunarodnim sastancima", dodao je Abas.

Putin je rekao da su rusko-palestinski odnosi ostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << srdačni i puni poverenja, prenosi TAS S.

"Godinama pokušavamo da rešimo jedno od ključnih pitanja današnjice a to je bliskoistočno pitanje, tako da uvek imamo o čemu da razgovaramo", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.