SVETSKA JAVNOST U ŠOKU! Putin najavio kada bi se mogao povući sa mesta predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 20:22

SVETSKA JAVNOST U ŠOKU! Putin najavio kada bi se mogao povući sa mesta predsednika

Predsednik Rusije Vladimir Putin kaže da je svestan toga da će se obavljanje funkcije predsednika jednom završiti.

Putin je učestvovao na 17. Međunarodnom forumu "Valdaj", a na pitanje o reizboru za predsednika do 2024. godine, on je rekao da je svestan da će se to jednom završiti.

Putin kaže da ne nikada ne razmišlja o svojoj ulozi u istoriji.

- Otvoreno ću vam reći: nikada ne razmišljam u tim kategorijama koje ste pomenuli. Ne mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uopšte o svojoj ulozi u istoriji. Neka o tome misle oni ljudi kojima je to interesantno, ja nijednu knjigu o sebi nisam pročitao. Jednostavno, radim, iz dana u dan rešavam tekuće zadatke i osvrćem se ka budućnosti s ciljem da tekući zadaci ne ometaju realizaciju strateških ciljeva.

Ne smatra sebe svetskim liderom i veruje da se ne razlikuje mnogo od svojih kolega.

Povodom optužbi Zapada na njegov račun on kaže da je na to odavno navikao i da ga to ne pogađa.

- Na takve ispade sa navikao odavno, još počev od 2000. godine, kada smo se aktivno borili protiv međunarodnih terorista na Kavkazu. Šta sve nisam čuo i video, kako me sve nisu prikazivali - sa očnjacima, i ovako i onako..Tako da me to ne pogađa - rekao je Putin.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.