Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 07:22

SVE JE BILO SPREMNO ZA UBISTVO PUTINA Ukrajinska tajna služba poslala "kamikazu" sa 30 eksplozivnih blokova od 17 kg, evo kako je ruski predsednik izbegao atentat dronom! (VIDEO)

Ukrajinska tajna služba, kako tvrdi istraživanje BILD-a, u nedelju je pokušala da ubije ruskog predsednika Vladimira Putina dronom kamikaza. Iako je pokušaj atentata propao, ruske vlasti taj pokušaj drže u tajnosti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE BILO SPREMNO ZA UBISTVO PUTINA! Ukrajinci javljaju: Poslali smo dron "kamikazu" sa 17 kilograma eksploziva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Iako je pokušaj atentata propao, ruske vlasti taj pokušaj drže u tajnosti...Dron UJ-22 poleteo je u Ukrajini u nedelju popodne - to je najmoderniji ukrajinski dron srednjeg dometa do 800 kilometara...Njihov cilj bio je navodno novoizgrađeni industrijski park u blizini Moskve, koji se nalazi i na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nemački Bild: Ukrajinci su pokušali da ubiju Putina dronom kamikaza

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Prema istrazi nemačkog lista Bild, ukrajinska tajna služba je dronom kamikaza pokušala da ubije predsednika Rusije Vladimira Putina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.