Rusija zainteresovana za pozitivne odnose sa SAD-om

Izvor: Vostok.rs, 23.Maj.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija zainteresovana za pozitivne odnose sa SAD-om

Još uvek postoji mogućnost sastanka lidera Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, Vladimira Putina i Donalda Trampa, i do razgovora će verovatno doći, izjavio je novinarima zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov.
„Od američke strane nismo dobili nikakve konkretne predloge vezane za format, kada bi se mogao održati takav sastanak“, odgovorio je Rjabkov na pitanje da li je nešto razjašnjeno o mogućnosti sastanka lidera Rusije i Sjedinjenih Američkih Država u japanskoj Osaki. „Ali, kako je o tome govorio i naš predsednik, mogućnost postoji i očigledno će se razgovor na ovaj ili onaj način održati. Ali još jednom ponavljam da inicijativa koju pokazuje američka strana još nije konkretizovana“, istakao je on. Zamenik ruskog ministra dodao je da je Rusija zainteresovana za pozitivne odnose sa SAD-om i da će u to uložiti maksimalne napore.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ministri spoljnih poslova zemalja ŠOS-a o aktivnostima protivterorističke strukture organizacije

Izvor: Vostok.rs, 23.Maj.2019

Ministri spoljnih poslova zemalja-članica Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS) su na sednici posvetili posebnu pažnju poboljšanju efikasnosti i proširenju oblasti aktivnosti Regionalne protivterorističke strukture ŠOS-a, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.. Ministar...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.