Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Mar.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Kina bliski u stavu o rješenja krize u Ukrajini

Ruski predsjednik  Vladimir Putin i  kineski šef države  Xi Jinping  telefonski su razgovorali o situaciji u Ukrajini. Iz Kremlja je saopćeno da su stavovi dvojice predsjednika vrlo bliski. Putin i Xi Jinping su  izrazili nadu da “će potezi  ruskog vodstva omogućiti snižavanje tenzija, te garantirati sigurnost gradjanima koji govore ruskim jezikom, a žive na Krimu i  u istočnim djelovima Ukrajine”.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Wall Street: Ublažen strah od Ukrajine, S&P 500 dosegnuo novi rekord

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Mar.2014, 09:19

NEW YORK - Snažan skok cijena dionica zahvaljuje se ublažavanju strahovanja ulagača od rata u Ukrajini, nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin kazao da Rusija neće anektirati Krim i da je uporaba oružja opcija samo u krajnjem slučaju.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.