Rusija glavni kandidat za Mundijal 2018

Izvor: S media, 14.Okt.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija glavni kandidat za Mundijal 2018

Premijer Rusije Vladimir Putin izjavio je u Moskvi da njegova zemlja ima najveće izglede da dobije organizaciju svetskog fudbalskog prvenstva 2018. godine.

Putin je rekao da su šanse njegove zemlje za dobijanje prvenstva sveta velike ako se ima u vidu da Rusija takvo takmičenje nikad nije organizovala.

- Ako se vodi računa o razvoju svetskog fudbala, bilo bi pravilno da Rusija dobije to prvenstveno. Polazeći od tih činjenica, kao i razvoja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samog sporta, naravno da su šanse Rusije velike, ali mi imamo i ozbiljne konkurente, poput Portugalije, Španije, Velike Britanije i drugih zemalja - rekao je Putin, a prenela su moskovska elektronska glasila.

Šef ruske vlade je takođe ukazao da će Moskva učiniti sve što je potrebno da bi dobila pravo da organizuje Svetsko prvenstvo, uz napomenu da će konačnu reč o tome ipak dati FIFA.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.