Rusija će proučavati zaplenjenu modernu zapadnu vojnu opremu – Putin

Izvor: Vostok.rs, 17.Jul.2023, 01:11

Rusija će proučavati zaplenjenu modernu zapadnu vojnu opremu – Putin

 
Zarobljena zapadna vojna oprema biće predmet proučavanja ruskih stručnjaka, izjavio je u nedelju predsednik Vladimir Putin.
„Postoji izraz obrnuti inženjering“, izjavio je predsednik u intervjuu za program „Moskva. Kremlj. Putin“ na TV kanalu Rusija-1, čiji je fragment postavljen na Telegram kanalu voditelja Pavla Zarubina. „Ako postoji prilika da se pogleda unutra da li postoji nešto što se može primeniti kod nas, pa, zašto da ne?“, izjavio je Putin. Istovremeno je skrenuo pažnju na savremenu vojnu opremu u Rusiji: „Imamo je i veoma je efikasna“, naglasio je on. Predsednik je kao primer naveo tenk T-90 Proriv. „Najbolji tenk na svetu! Bez ikakvog preterivanja“, dodao je. „Ali neprijatelj takođe proizvodi najsavremeniju opremu“, primetio je Putin.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.