Rusi pobesneli zbog ovog spota (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Mar.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi pobesneli zbog ovog spota (VIDEO)

Portparol Vladimira Putina kritikovao je danas reklamni klip vodećeg kandidata za republikansku predsedničku nominaciju Donalda Trampa.

Foto: printscreen/youtube

Klip prikazuje ruskog predsednika kao jednog od najopasnijih američkih protivnika.

Peskov je osudio satanizaciju Rusije za vreme američke izborne kampanje.

U kratkom video snimku objavljenom preko interneta pojavljuje se Putin i neko ko izgleda kao borac Islamske države. Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to ide tekst "kada dođe do suočavanja sa našim najopasnijim protivnicima demokrate imaju savršen odgovor".

Na istom snimku prikazana je favoritkinja za predsedničkog kandidata Demokratske stranke Hilari Klinton kako laje kao pas. Taj snimak Hilari Klinton već je prikazan ranije ove godine.



Izvor: youtube

Portparol Putina Dmitrij Peskov rekao je danas da je pogledao snimak, ali da ne zna da li ga je i Putin video.

Mi na njega "gledamo negativno", rekao je Peskov i dodao da je "satanizacija Rusije i svega vezanog za Rusiju nažalost obavezan deo američke izborne kampanje".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.