RUSIJU IZBACUJU SA INTERNETA!? Putin upozorio na ozbiljnu opasnost! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSIJU IZBACUJU SA INTERNETA!? Putin upozorio na ozbiljnu opasnost! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da postoji teoretska opasnost od toga da Rusija bude isključena s interneta, zbog čega je neophodno stvoriti nezavisne digitalne segmente.

- Ne mogu da kažem šta je na umu našim partnerima. Mislim da bi to njima samima nanelo ogromnu štetu, gubitak - rekao je Putin tokom susreta s predstavnicima ruskih informativnih agencija i štampanih medija.

Prema njegovim rečima, to je ne samo ekonomska nego i politička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šteta, koja bi ugrozila interese specijalnih službi.

- Mislim da će oni 100 puta razmisliti pre nego što to urade, ali teoretski je sve moguće, zbog čega moramo da stvaramo takve segmente koji ni od koga ne zavise - rekao je Putin.

Ruski predsednik je dodao da Rusija ne namerava da se isključuje s globalnog interneta, ali da je bolje imati što više suvereniteta, uključujući i digitalni.

- Treba to razvijati, ulagati u to novac, ne žaliti ga i imati u vidu da je to jedan od ključnih pravaca razvoja u svetu u celini i za našu zemlju posebno - rekao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin: Postoji teoretska opasnost da Rusiju isključe s interneta

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da postoji teoretska opasnost od toga da Rusija bude isključena s interneta, zbog čega je neophodno stvoriti nezavisne digitalne segmente...- Ne mogu da kažem šta je na umu našim partnerima. Mislim da bi to njima samima nanelo ogromnu štetu, gubitak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.