RT: Putin na „peticu“ sa Salmanom, a da li se je rukovao sa Trampom?

Izvor: Vostok.rs, 30.Nov.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Putin na „peticu“ sa Salmanom, a da li se je rukovao sa Trampom?

Izvor: Vostok / RT Ruski predsednik Vladimir Putin je viđen kako "baca peticu" princu Mohamedu bin Salmanu iz Saudijske Arabije, ali trenutak mogućeg rukovanja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom bio je isečen iz prenosa. Oni koji su pratili prenos uživo sa tekućeg samita G20 u Argentini, ostali su u nedoumici da li su se Tramp i Putin, čiji je zvanični sastanak ranije otkazan, pozdravili. Kako su se lideri zemalja nameštali za tradicionalnu "porodičnu fotografiju", Tramp je viđen kako hoda prema Putinu, ali je kadar potom promenjen. Široki kadar je potom vraćen nekoliko trenutaka kasnije, kada je Tramp već bio na njegovom mestu dalje.

Posmatrači su ostali i bez važnog dela - jezika tela nakon što je Tramp zvanično saopštio da se neće sastati sa Putinom, kako je planirao, pozivajući se na nedavni sukob vojno-pomorskih snaga Rusije i Ukrajine kod obale Krima. Kremlj je saopštio da će dvojica lidera ipak razgovarati na marginama, što Bela kuća nije potvrdila niti negirala. Međutim, kada su posle "familijarnog" fotografisanja krenuli da sednu, kamere su zabeležile Putina kako pozdravlja još jednog svetskog lidera - saudijskog prestolonaslednika Mohameda bin Salmana, koji je sedeo pored ruskog lidera, a koji su se srčano pozdravili "peticom".
Turski ministar spoljnih poslova bio je zabrinut u pozadini ili mu nije bilo zabavno, ili je na kraju samo snimljen slučajno kako razgleda naokolo.  
The face on the Turkish FM right here just about sums up the Putin MBS bro-five moment pic.twitter.com/Iqa5lgpBVi
— Jack Posobiec  (@JackPosobiec) November 30, 2018
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SAMIT G20 U ARGENTINI: Tramp prošao pored Putina i saudijskog naslednog princa bez pozdrava; Lavrov: Nema ljubavi na silu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2018

Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin nisu se rukovali na samitu G20 u Argentini Predsednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin nisu se rukovali na samitu G20 u Argentini, saopštili su novinari koji prate Trampovo učešće na samitu.„Predsednik SAD...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.