RJABKOV OTKRIVA KO SPREČAVA SUSRET PUTINA I TRAMPA: Postoje sile koje ne žele da do razgovora lidera dođe! Sve sumnje vode u JEDNOM PRAVCU!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RJABKOV OTKRIVA KO SPREČAVA SUSRET PUTINA I TRAMPA: Postoje sile koje ne žele da do razgovora lidera dođe! Sve sumnje vode u JEDNOM PRAVCU!

Vašington nastavlja da pronalazi razloge da novi sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa ne bude održan, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vašington

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rjabkov: Politički haos u SAD-u razlog zašto zvanični sastanak predsednika Rusije i SAD nije održan

Izvor: Vostok.rs, 22.Jan.2019

Vašington nastavlja da pronalazi razloge da novi sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa ne bude održan, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.. „Sastanak predsednika i u Parizu (na svečanosti povodom završetka Prvog svetskog rata) i u Buenos...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.