Putinova izabranica u javnosti sa dva dečaka koja neopsivo liče na njega (FOTO)

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinova izabranica u javnosti sa dva dečaka koja neopsivo liče na njega (FOTO)

U medijima se godinama nagađa o vezi ruskog predsednika Vladimira Putina i bivše gimnastičarke Aline Kabaeve, ali ni jedno, ni drugo se ne oglašavaju u medijima po tom pitanju.

Ipak, fotografija nastala u noći parlamentarnih izbora u Rusiji ponovo je pokrenula lavinu komentara.

Prema pisanju britanskih tabloida, Alina i Vladimir su u vezi već nekoliko godina i u tajnosti imaju dvoje dece. Glasine je podgrejala i fotografija na kojoj se Alina nalazi u prisustvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva dečaka na takmičenju u umetničkom klizanju u moskovskoj Megasport Areni. Iste večeri Putinova partija Jedinstvena Rusija je ostvarila ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima.

Mnogi su sigurni da su dečaci Alinini sinovi, a ne može se primetiti neverovatna sličnost sa Putinovim slikama iz detinjstva.

“Imam privatan život u koji ne dozvoljavam da se bilo ko meša. Morate to da poštujete“, rekao je jednom prilikom Vladimir Putin.

Navodno, Alina je na istom događaju sve vreme krila burmu kako je kamere ne bi snimile.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.