Putine, oženi me! Već jednom...

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Putine, oženi me! Već jednom..."

U prestonici Rusije sve češće se mogu čuti spekulacije da je dugogodišnja devojka predsednika te države Vladimira Putina postala nestrpljiva i da želi da zna kada će je on konačno oženiti, piše britanski Dejli mejl.

Duže od jedne decenije Putina dovode u vezu sa trofejnom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (35), osvajačicom dve olimpijske, 14 svetskih i 25 evropskih medalja, koja danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodi veliku medijsku kompaniju u Moskvi, navodi britanski list, koji dodaje da postoje čak i glasina da par u tajnosti ima porodicu, što je Kremlj negirao.

Novinar Aleksandar Janašev, iz medijske kuće koju vodi Kabajeva, tokom godišnje konferencije za novinare ruskog predsednika održane u četvrtak, Vladimiru Putinu postavio je upravo pitanje kada planira da se oženi i sa kim. Putin je na to odgovorio da će se oženiti jednom, ali nije precizirao sa kime planira to da učini.

Pitanje novinara mnogi su razumeli kao pritisak same Kabajeve ili eventualni početak PR kampanje Kremlja, koji namerava da najzad obelodani identitet buduće prve dame.

Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine, nakon što je par zajednickim saopštenjem o razvodu izašao u javnost.

Ruski mediji uglavnom izbegavaju ovakve teme, a i sam Janušev je pre nego što je postavio svoje pitanje rekao da je državnim medijima bilo zabranjeno da se bave tom temom.

Novinar je kasnije dodao da veruje da je Vladimir Putin dao nagoveštaj da će javnost uskoro nešto saznati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.