Putina ne dotiču nove sankcije na robu koja se isporučuje Rusiji: „manje smeća“ i bez krevetnih stenica

Izvor: Vostok.rs, 02.Nov.2023, 02:21

Putina ne dotiču nove sankcije na robu koja se isporučuje Rusiji: „manje smeća“ i bez krevetnih stenica

Ruski predsednik Vladimir Putin nazvao je smešnim predloge Zapada da ograniči prodaju šrafcigera i druge manje robe Rusiji, ali on vidi svetlu stranu.
On je napomenuo da kada je reč o sankcijama, zapadni političari „sada jednostavno dolaze do tačke apsurda u svojim fantazijama“ i „predlažu da se zabrani uvoz šrafcigera, igala i sličnih stvari u Rusiju“. „Možda što manje smeća, to bolje. Manje su šanse da krevetne stenice dođu ovde iz velikih evropskih gradova“, naveo je Putin. Ranije je saopšteno da je Litvanija, u okviru pripreme 12. paketa antiruskih sankcija Evropske unije, predložila da se u nova ograničenja uvede izvoz dugmadi, eksera, igala za šivenje i igala za pletenje u Rusiju.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin upozorio: Zapad može da nastavi, ali...

Izvor: B92, 02.Nov.2023

Zapad je pokušao da udari na Rusiju sankcijama, ali je samog sebe kaznio, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u Moskvi na sastanku o ekonomskim pitanjima..."Tekuća statistika pokazuje da se ekonomska situacija u celini razvija predvidivo, u skladu sa prognozom. Tokom devet meseci ove godine,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.