Putin žali? To je trebalo da se dogodi ranije

Izvor: B92, 25.Nov.2022, 17:53

Putin žali? "To je trebalo da se dogodi ranije"

Ujedinjenje Rusije i Donbasa trebalo je da se dogodi ranije, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Putin kaže da bi se tada možda bili izbegnuti gubici

"Što se tiče 2014. godine, polazili smo od toga da će, možda, biti moguće postići dogovor i da će Lugansk i Donjeck u okviru sporazuma, Minskih sporazuma ipak uspeti nekako da se ujedine sa Ukrajinom. Iskreno smo išli na to. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nismo do kraja osećali raspoloženje ljudi. Nije bilo moguće da se u potpunosti razume šta se tamo dešava. Ali sada je, verovatno, postalo očigledno da je ujedinjenje (Donbasa i Rusije) trebalo da se dogodi ranije. Možda u tom slučaju ne bi bilo toliko žrtava među civilima, možda ne bi poginulo toliko dece", rekao je ruski lider na sastanku sa majkama vojnika koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji.

On je dodao da se učesnici specijalne vojne operacije ne dele na zasebne kaste i nacionalnosti, nego pomažu jedni drugima. "Svi su jednaki, svi jednima drugima pomažu i shvataju da od te pomoći i podrške zavisi njihov život. To je veoma važno", istakao je ruski lider.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin: "Trebalo je da se desi ranije"

Izvor: B92, 25.Nov.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je sada jasno da je ujedinjenje Rusije i Donbasa trebalo da se desi mnogo ranije...Četiri oblasti u Ukrajini održale su u septembru referendum na kojem su odlučile da se priključe Rusiji bez dozvole ukrajinskih vlasti, na čijoj teritoriji se nalaze..."Što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.