Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin za reformu UN

UN nisu beskorisna organizacija, ali su im potrebne postepene reforme, izjavio je danas ruski premijer Vladimir Putin. On je odbacio razgovore o neefikasnosti UN kao "kliše koji u žižu javnosti povremeno dovode strane kolege, naročito one iz SAD", nakon što nisu dobile podršku svetske organizacije za inavaziju na Irak 2003. godine. Ruski premijer je dodao da, ipak, "UN moraju da uvaže današnju realnost. Čudno je da zemlja poput Indije nije stalna članica Saveta ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Potrebne reforme u UN

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2012

MOSKVA – UN nisu beskorisna organizacija, ali su im potrebne postepene reforme, izjavio je danas ruski premijer Vladimir Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.