Putin uleće u masu; Pao poljubac; Ali, da li je to on? VIDEO

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 13:18

Putin uleće u masu; Pao poljubac; Ali, da li je to on? VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin pojavio se u gradu Derbentu, najjužnijem gradu u Rusiji, a dočekala ga je oduševljena masa.

Kako se vidi na video snimcima koji se šire društvenim mrežama, Putin se rukovao s masom oduševljenih građana, od kojih su se neki i fotografirali s njim. Čak se dogodilo i to da je jedna, kako se čini, devojčica, toliko je oduševila predsednika Ruske Federacije da ju je on poljubio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u čelo.

Analitičari i ne mali broj zapadnih zvaničnika čelnika rekli su da je Putin oslabljen pobunom u Rusiji prošlog vikenda, pa će verovatno hteti da pokaže da je i dalje popularan među svojim narodom.

Ali, nisu svi toliko sigurni da je baš Putin bio taj koji je tako bezbrižno uleteo u masu i grlio se s ljudima.

Neki korisnici na Tviteru smatraju da notorno paranoični ruski lider nikad ne bi rizikovao bliski kontakt s ljudima, pa se spekuliše da je među ljudima zapravo bio Putinov dvojnik, jedan od nekolicine njih koje prema nepotvrđenim glasinama ruski predsednik koristi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.