Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u subotu s Merkel o Siriji, Ukrajini i energetskim pitanjima

Ruski predsednik Vladimir Putin doputovaće u subotu u Nemačku na razgovore sa kancelarkom Angelom Merkel, saopštila je danas nemačka vlada.

Merkel i Putin bi trebalo da se sastanu oko 16.00 u dvorcu Meseberg, rezidenciji nemačke vlade 70 kilometara severno od Berlina.

Portparol kancelarke Štefen Zajbert rekao je da će na sastanku biti reči o "ratu u Siriji", "situaciji u Istočnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ukrajini" i "ekonomskim i energetskim pitanjima".

Kontakti na najvišem nivou Rusije i Nemačke obnovljeni su poslednjih meseci, nakon zahleđenja u odnosima zbog sukoba u Ukrajini.

Angela Merkel je u maju boravila u Sočiju, u prvoj poseti Rusiji od 2015. godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Angela Merkel,   Sirija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.