Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024, 08:49

Putin u intervjuu s Karlsonom: Prestanite pomagati Ukrajini i sve će biti brzo gotovo

MOSKVA - Objavljen je intervju koji je ruski predsjednik Vladimir Putin dao američkom voditelju Takeru Karlsonu, prvi Putinov intervju sa zapadnim medijima otkako je Rusija počelu intervenciju u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev: Putin temeljno objasnio zašto Ukrajina više ne postoji

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin je u intervju američkom novinaru Takeru Karlsonu pažljivo i detaljno objasnio Zapadu zašto Ukrajina ne postoji niti će postojati, rekao je danas zamjenik ruskog Savjeta za nacionalnu bezbjednost Dmitrij Medvedev.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin: SAD su raznijele Sjeverni tok

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024

MOSKVA - U intervjuu koji je dao američkom novinaru Takeru Karlsonu,, ruski predsjednik Vladimir Putin dotaknuo se i eksplozije na Sjevernom toku u septembru 2022. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.