Putin u Ukrajini: Obišao zapovednika ruske vojske VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 08:12

Putin u Ukrajini: Obišao zapovednika ruske vojske VIDEO

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je u Rostovu na Donu sastanak u štabu grupe zadužene za specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini.

"Predsednik je saslušao raport načelnika Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valerija Gerasimova, komandanata i drugih oficira", saopšteno je novinarima u Kremlju.

Drugi detalji nisu navedeni.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKRAJINSKA KRIZA: Putin obišao komandu vojske u Rostovu na Donu; SAD: Od početka kontraofanzive Kijeva povećani gubici obe strane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2023

Rat u Ukrajini – 542. dan. Novi napad dronom ukrajinskih snaga na Moskvu, nema povređenih. Rusija tvrdi da su ukrajinske snage ispalile na Donjeck četiri projektila sa kasetnom minicijom. Bild: Rusija, Turska i Katar rade na novom sporazumu o žitu. "Azijski NATO" u Kemp Dejvidu, SAD, Južna Koreja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Putin održao sastanak u komandnom štabu oružanih snaga u Rostovu na Donu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je jutros sastanak u komandnom štabu ruskih oružanih snaga u gradu Rostovu na Donu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.