Putin u Jagodini

Izvor: RTS, 23.Mar.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u Jagodini

U jagodinskom Muzeju voštanih figura na počasnom mestu je i figura Vladimira Putina, rad beogradskih umetnika Zorana Ivanovića i Branislava Crvenkovića. Promociji je prisustvovalo više hiljada posetilaca iz cele Srbije.
Figura Vladimira Putina, predsednika Ruske Federacije, postavljena je na počasnom mestu, pored tridesetak voštanih figura znamenitih ličnosti iz naše istorije, kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sporta.

Jagodinci smatraju da će voštana figura Vladimira Putina doprineti još boljoj turističkoj poseti ovom muzeju.

Voštanu figuru Vladimira Putina izvajali su beogradski umetnici Zoran Ivanović i Branislav Crvenković, a za njeno postavljanje dobijena je saglasnost ruske ambasade u Beogradu.
rts.jagodina@rts.rs
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin u Muzeju voštanih figura u Jagodini , uskoro Vučić i Dačić

Izvor: Beta, 23.Mar.2016

U Muzeju voštanih figura u Jagodini danas je svečano postavljena voštana figura predsednika Rusije Vladimira Putina, delo vajara Zorana Ivanovića i Branislava Crvenkovića iz Beograda.Tim povodom u hali sportova u Jagodini priredjena je kulturno zabavna manifestacija na kojoj je govorio i ministar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.