Putin tvrdi da je Zapad želeo da oslabi Rusiju kao Ukrajinu, ali nije uspeo

Izvor: Vostok.rs, 29.Feb.2024, 19:25

Putin tvrdi da je Zapad želeo da oslabi Rusiju kao Ukrajinu, ali nije uspeo

Političari na Zapadu su nastojali da oslabe Rusiju iznutra, baš kao što su to učinili u Ukrajini, ali nisu uspeli, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u obraćanju naciji.
„Oni bi u suštini želeli da učine Rusiji upravo ono što su uradili mnogim drugim regionima sveta, uključujući Ukrajinu: da unesu razdor u naš dom i oslabe nas iznutra. Ali nisu uspeli“, izjavio je predsednik. „To je danas apsolutno očigledno. Zapad se „suočio sa čvrstom pozicijom i odlučnošću našeg multinacionalnog naroda. Naši vojnici i oficiri, hrišćani i muslimani, budisti i sledbenici judaizma, predstavnici različitih etničkih grupa, kultura i regiona su u praksi, bolje nego kroz hiljadu reči, dokazali da vekovna kohezija i jedinstvo naroda Rusije je ogromna sila koja osvaja sve. Stojeći zajedno, rame uz rame, oni se bore za zajedničku otadžbinu", izjavio je Putin. Izvor: TASS (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.