Putin se založio za jedinstvo i razvoj Rusije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2020, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin se založio za jedinstvo i razvoj Rusije

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je danas građane u novogodišnjoj poruci na "jedinstvo" i nastavak razvoja zemlje koju vodi od 1999. godine.

"Živimo u burnim, dinamičnim i kontradiktornim vremenima, ali mi možemo i treba da učinimo sve da se Rusija uspešno razvija. Jedino zajedno možemo da se suočimo sa izazovima društva i zemlje. Naše jedinstvo je osnova koje će nam omogućiti da postignemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i najviše ciljeve", rekao je Putin u televizijskom obraćanju.

Ruski predsednik je hvalio pretke koji predstavljaju "junačku i nepokolebljivu generaciju pobednika" i podsetio da Rusija 2020. godine obeležava 75 godina od sovjetske pobede nad nacističkom Nemačkom.

Pre tačno 20 godina, 31. decembra 1999. godine, predsednik Rusije Boris Jeljcin je tokom novogodišnjeg obraćanja saopštio da podnosi ostavku i da vlast predaje premijeru Putinu, koji tada nije bio toliko poznat u široj javnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.