Putin priznao: Mogli smo bolje... Ako se napadi nastave...

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:13

Putin priznao: "Mogli smo bolje... Ako se napadi nastave..."

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je sastanak sa ratnim dopisnicima, na kojem se razgovaralo o situaciji u zoni specijalnih vojnih operacija u Ukrajini.

Putin se, između ostalog, dotakao nedavnih napada na Rusiju, za koje okrivljuje Ukrajinu ili ruske grupe koje podržavaju Ukrajinu, rekavši: "Moramo da ojačamo našu granicu... Mogućnost granatiranja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajine ostaje. Ako se napadi nastave, razmotrićemo stvaranje sanitarne zone unutar Ukrajine. Mislim da ne treba da proglasimo vanredno stanje".

"Mogli smo bolje da se pripremimo za napade unutar Rusije", priznao je neočekivano.

Što se tiče cilja Rusije u Ukrajini, ono što on naziva "specijalnom vojnom operacijom", rekao je da se to neće promeniti u "opštim crtama".

"Postupno demilitarizujemo Ukrajinu". Moraćemo da uspostavimo protivvazdušnu odbranu – zadatak će biti ispunjen", rekao je ruski predsednik, prenosi Skaj njuz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.